Tret al peu de l'Olot al camp de l'Andorra (1-0)

Els olotins regalen un gol al conjunt andorrà i perden el tercer partit de la temporada
| 21 de novembre de 2020

Els olotins regalen un gol al conjunt andorrà i perden el tercer partit de la temporada. Continuaran una jornada més a la cua de la classificació del subgrup. Per acabar-ho d'adobar, avui també s'ha lesionat Carles Mas.

L'Olot ha sortit ben plantat al camp de l'Andorra. Amb un canvi de sistema, amb quatre defenses, doble laterals (Blázquez, Soler, Escoruela i Kilian), Barnils de mitja punta i Salinas i Delgado despenjats a dalt, l'equip garrotxí ha incomodat el rival. Però tot s'ha desmuntat al minut 18, quan Soler s'ha equivocat i ha regalat una ocasió claríssima a Iker Goujón. L'extrem de l'Andorra ha aprofitat la mala passada enrere del lateral de l'Olot per quedar-se sol davant de Batalla i marcar l'1-0. Una vegada més aquesta temporada, una errada individual ha suposat el primer gol del rival. Per a l'entrenador, Raúl Garrido, l'explicació és que hi ha nervis i la situació cada cop és més complicada.

La lesió de Carles Mas

Albert Batalla ha estat titular a la porteria per la baixa de Pol Ballesté. Tampoc no han pogut jugar ni Pedro del Campo, ni Masó ni Aspar, i durant la primera part d'avui també s'ha lesionat Carles Mas. L'Olot acumula desgràcies i aquesta situació afecta els jugadors. La prova és que no han reaccionat fins a la segona meitat. El descans ha anat bé per agafar aire i tornar-ho a intentar, però els de Garrido tampoc han tingut ni la sort ni l'encert de cara. Malgrat tot, l'entrenador no retreu res als seus jugadors.

A la primera part, els olotins no han xutat ni una vegada a la porteria de Bañuz. A la segona, ho han provat en algunes ocasions, però no han acabat de crear perill real a la porteria de l'Andorra. Els tricolors han viscut força tranquils i n'han fet prou amb l'1-0 per endur-se la victòria.

Garrido: "Mai em rendiré"

Per a l'Olot, és la tercera derrota d'aquesta temporada. El conjunt volcànic només ha sumat dos empats i amb aquests dos punts és cuer del subgrup A del grup 3. Està en zona de fase de permanència i necessita un bon resultat d'una vegada per totes per treure el cap de la part més baixa. Garrido assegura no es rendirà.

Sense temps per llepar-se les ferides, l'Olot tornarà a jugar aquest mateix dimecres. A dos quarts de cinc de la tarda, rebrà a casa el Barça B en un partit corresponent a la segona jornada que va quedar ajornat.