Troben un cos sense vida a la zona de l'Hostal del Sol d'Olot

Els Mossos d’Esquadra estan investigant si es tracta de Pere Busquets, desaparegut fa més d’un mes a la mateixa zona. La investigació segueix oberta i s’està a l’espera que es confirmi la identitat. El cos l’ha trobat una patrulla que estava buscant el veí desaparegut.


El cos s’ha trobat aquest dijous al migdia en una zona boscosa de l’Hostal del Sol i de difícil accés. Una patrulla canina dels Mossos d’Esquadra han donat l’alerta mentre estaven fent tasques de recerca del veí desaparegut. Segons han informat fonts de la policia a Ràdio Olot, el cos s’ha trobat a prop del domicili on vivia Pere Busquets. S’ha activat un grup d’actuació de muntanya per retirar el cos que ara s’haurà d’identificar.

Pere Busquets va desaparèixer fa més d’un mes, el 5 d’octubre. El dispositiu de recerca es va cancel·lar dies després, però voluntaris i els mateixos Mossos d’Esquadra de la Garrotxa no van aturar les tasques. Desenes de persones, veïns, familiars i coneguts han mantingut la recerca fins al dia d’avui.

Respon