Victòria de supervivència de l'Olot en l'inici de la fase de permanència

Els olotins derroten l'Atzeneta amb un gol d'estratègia d'Alan Baró en l'última jugada de la primera part
| 4 d'abril de 2021

Els olotins derroten l'Atzeneta amb un gol d'estratègia d'Alan Baró en l'última jugada de la primera meitat (1-0). L'equip de Gabri ha tingut el control de gran part del partit, però ha acabat patint en els darrers minuts. El triomf li serveix per no despenjar-se de la lluita; és a quatre punts de les posicions de salvació.

Els jugadors celebren el gol de la victòria (Nuri Marguí/UEO)

L'Olot ha començat la fase de permanència a Segona B amb una victòria a casa contra l'Atzeneta. Un gol de cap d'Alan Baró en l'última jugada de la primera meitat ha estat decisiu. El central ha rematat una centrada de falta lateral i, tot sol a dins l'àrea, ha culminat amb encert una jugada d'estratègia que ha sortit a la perfecció.

L'equip de Gabri no ha fet el seu millor partit, però ha solventat amb èxit una situació límit. Abans del partit, havien guanyat i s'havien escapat la Penya Deportiva i l'Espanyol B, i perdre contra l'Atzeneta hauria suposat que un tercer equip també marxés massa (només se'n salven tres). Els olotins han sabut gestionar la situació. A la primera part, han tingut molta possessió de la pilota i han esperat pacientment la seva oportunitat, que han trobat d'estratègia a l'últim minut. A la represa, han patit una mica més. L'Atzeneta ha acabat atacant i ha tingut un parell de bones oportunitats al final del partit, però el conjunt de David Albelda ha marxat d'Olot amb les mans buides. L'entrenador, Gabri Garcia, valora la primera part del seu equip i la importància de començar bé la fase de permanència.

Coeficient d'1

L'Olot ha sumat una victòria i ha millorat el seu coeficient de punts per partit, que ara és d'1. La Penya Deportiva, primer, té 1,26; l'Espanyol B, segon, 1,24, i l'Hospitalet, tercer, 1,19. L'Olot és cinquè i se situa a quatre punts de la zona de permanència quan falten set jornades de la segona fase. Aquests són els càlculs de Gabri.