Cocodril Club

Cocodril Club és la història de la música pop-rock. Les cançons que, amb el pas del temps, s’han convertit en autèntics himnes.

És un programa d’autor dirigit i presentat per el seu creador Albert Malla, professional reconegut amb 30 anys d’ofici radiofònic, candidat als Premis ONDAS per aquest programa i per la seva trajectòria els anys 2002 i 2003 respectivament i guanyador de la Menció d’honor al millor professional en els Premis de Ràdio Associació (RAC) del 2012. El títol i la línia musical del programa es van inspirar en un dels primers rocks de la història “See you later alligator” de Bill Haley que aquí es va traduir com “Hasta luego Cocodrilo”.

En el programa es combinen els grans èxits dels anys 60,70,80 i 90 amb la vida, el treball i les curiositats del seus protagonistes i els titulars informatius més destacats de cada any en política, societat, cultura, esports i evidentment música.

Cocodril Club és el programa musical revival més veterà de la ràdio catalana, porta 18 anys ininterromputs en antena, aconseguint més d’un milió d’oients acumulats, 50.000 cançons compartides, més de 300 festes arreu de Catalunya adaptant el programa de ràdio a sessió de ball i també ha generat una sala de festes estable durant 8 anys a la nit de Barcelona, 2 CDs recopilatoris dels que es van vendre més de 50.000 còpies a tot l’Estat i un grup de músics en directe “La Banda del Cocodrilo”.

Inclou espais realitzats per els especialistes musicals Josep Mª Francino, (Amb B de Beatles), Rafael Turia, (El Turia y sus afluentes”) i José Mª Pallardó, (“Música al MIL por MIL”).


Fitxa

Albert Malla

  • Horari: dissabte a les 13 i diumenge a les 10cocodrilclub
  • Presentador: Albert Malla
  • Telèfon directe: 972 26 17 50
  • Correu: cocodril@radiolot.cat

Facebook

Twitter