El CPA Olot, a Ràdio Olot

Vivim en directe tots els campionats que disputa el Club Patinatge Artístic Olot. Ràdio Olot és l’única emissora del món que narra competicions de grups de xou a través de les ones.


Ràdio Olot va fer la seva primera retransmissió de patinatge artístic l’octubre del 2014 en el Mundial de Reus que va guanyar el Club Patinatge Artístic Olot i el 2016 va començar a retransmetre totes les competicions amb regularitat. Des del Campionat Territorial de Girona fins al Mundial, l’equip d’esports d’aquesta casa segueix el CPA Olot allà on vagi. Especialment emotives van ser les transmissions de l’Europeu de Matosinhos (Portugal) i del Mundial de Novara (Itàlia), les primeres de la història de l’emissora fora de l’estat.

David Planella i Pau Masó són els narradors del CPA Olot a Ràdio Olot. A més, les retransmissions també compten amb la col·laboració d’expatinadores que actuen d’analistes; la primera va ser Gemma Jou i actualment és Helena Corredera qui desenvolupa aquesta funció. En el programa, també s’aborden altres continguts relacionats amb el club olotí i el patinatge artístic. L’horari varia en funció de la competició, però la retransmissió sempre té una estona de prèvia i de post, amb el lliurament dels trofeus i les entrevistes a les protagonistes.

Aquest 2017, les retransmissions del CPA Olot a Ràdio Olot van rebre el guardó a millor programa local de l’any en els premis Ràdio Associació de Catalunya, els més importants de la ràdio catalana.


Fitxa

  • Horari: en funció de cada campionat
  • Presentadors: David Planella i Pau Masó
  • Col·laboradors: Helena Corredera, Ester Mansilla i Sandra Sotillo
  • Telèfon directe: 972 26 17 50
  • Correu: esports@radiolot.cat

Facebook

Twitter