Especial

La ràdio de la teva vida és més viva que mai: els especials informatius han seguit en directe els grans esdeveniments dels últims anys a la ciutat i a la resta de la comarca.

Ser referents implica ser-hi, seguir-ho de prop i explicar-ho sense que l’urgència vagi renyida amb el rigor. I amb això, Ràdio Olot ha fet una aposta clara que l’ha convertit en el mitjà que es busca quan algun fet destacat passa a Olot o a la Garrotxa.

Siguin per motius d’urgències com nevades o per fets ja previstos a l’agenda, Ràdio Olot sempre informa al detall dels grans esdeveniments i és l’únic que permet seguir-los en directe des de qualsevol de les seves plataformes.

Els incendis de l’Empordà, l’estrena del nou Hospital d’Olot i la Plaça Mercat, els títols mundials del CPA Olot, el 9N o les nits electorals… són tan sols alguns dels exemples de quan Ràdio Olot mobilitza tots els seus recursos tècnics i humans per portar l’informació més ben explicada de la manera més ràpida possible en tots els seus canals. La ràdio és immediatesa i els especials informatius en són el seu millor exemple.


Fitxaespecialinformatiu

Facebook

Twitter