L'Informatiu

Els informatius són el pal de paller de la programació de la ràdio, amb les seves quatre edicions diàries. L’audiència n’aplaudeix la seva mirada transversal i plural. 

Líder en rigor, en qualitat i en pluralitat… els informatius de Ràdio Olot s’han convertit amb els que marquen la pauta de la comarca. Els temes propis i les primícies són un dels principals atractius actualment dels informatius de l’emissora. L’objectiu és fer informació honesta i rigorosa donant veu a tots els protagonistes de la realitat. Un compromís periodístic que és celebrat i que fa que a Olot el “ho ha dit la ràdio” persisteixi com a sinònim de certesa. Els informatius volen ser propers també tractant els temes que més interessen a la gent del carrer.

L’espai se centra en la informació local i comarcal però tampoc oblida el dia a dia de comarques properes on també s’emet (Osona i la resta de la demarcació de Girona). També es fa un cop d’ull al panorama nacional i internacional.

El programa inclou també les seves seccions com ‘La Contraportada’, que ressalta propostes culturals o ‘El Temps’ que inclou la previsió i les temperatures del moment.

El Serveis Informatius de Ràdio Olot van recollir el premi Carles Rahola al millor programa de Ràdio el 2014.


FitxaL'Informatiu

 

  • Horari: cada dia a les 7 i 8 del matí, 1 del migdia i 7 del vespre
  • Presentador: Pau Masó
  • Equip: David Planella
  • Telèfon directe: 972 26 17 50
  • Correu: informatius@radiolot.cat

Facebook

TwitterSpotify