L'Olot, a Ràdio Olot

Les retransmissions de la Unió Esportiva Olot s’han convertit en el punt de trobada de l’esport garrotxí. Cada cap de setmana, l’equip liderat per David Planella segueix l’Olot allà on juga. 


El futbol va tornar a Ràdio Olot el 2012 amb la recuperació de les retransmissions, vint anys després, dels partits de l’Olot. Va ser possible amb un important esforç tecnològic i humà, i amb el suport d’un gruix de patrocinadors. Des d’aleshores, s’ha consolidat com el lloc on se segueixen íntegrament tots els partits de l’equip de la ciutat.

Les retransmissions de l’Olot a Ràdio Olot comencen amb una prèvia de mitja hora, que a vegades s’amplia depenent de la transcendència del partit, continua amb la narració del joc i s’acaba amb les valoracions dels protagonistes del final del partit. El presentador i narrador és David Planella, acompanyat per Pau Masó, a peu de gespa; David Bosch, al centre de dades; Sandra Sotillo, a les xarxes socials, i Pere Ribes, en els comentaris dels partits de casa.

El programa compta amb un important nombre de seguidors, ja que és l’únic mitjà que segueix, jugui on jugui, la Unió Esportiva Olot. Ràdio Olot, ara i sempre amb l’esport!


David PlanellaL'Olot a Ràdio OlotFitxa

  • Horari: en funció de cada partit
  • Presentador: David Planella
  • Col·laboradors: Pau Masó, David Bosch, Sandra Sotillo i Pere Ribes
  • Telèfon directe: 972 26 17 50
  • Correu: esports@radiolot.cat

Facebook

Twitter