En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els concerts són els protagonistes aquest estiu a Tortellà

El grup Titanium actuarà demà a les 21h a Tortellà
| 27 de juliol de 2015
Els concerts són els protagonistes aquest estiu a Tortellà

Tortellà acull aquest any un seguit de concerts d’estiu.  La proposta per demà inclou música pop-rock a les nou de la nit a la Piscina Municipal.

Concerts-estiu-2015


Aquest estiu Tortellà aposta per la música i la cultura a la fresca. Es faran vuit concerts al llarg de l’estiu a diferents indrets del  poble per promoure la cultura i captar més turistes. La intenció de l’ajuntament de Tortellà és que aquesta iniciativa hagi vingut per quedar-se molts anys més amb noves incorporacions culturals.

Titanium és la quarta proposta de concerts. Serà un concert de Pop-rock que es farà demà a les nou del vespre que tindrà lloc a la piscina municipal de Tortellà.  Properament tindrem concerts d’havaneres i música cubana, d’Indie-Folk o  de Rock’n Roll entre d’altres. Els concerts s’allargaran fins el mes d’agost entre la piscina i la Plaça del Casino,  a les nou i les deu de la nit. Seran concerts dirigits a tots els públics i per a tots els gustos.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum