23 joves futbolistes de tot el món arriben a Olot a la recerca d'un somni

Fitxar per algun equip europeu. Són els participants d’un primer tryout que vol posar en contacte jugadors, representants i clubs. Les jornades d’aquests càsting-entrenaments es faran fins dissabte als camps del Morrot.

Lluís Micaló, un dels impulsors, en la presentació del tryout al Morrot (Aj. Olot)

L’Alan, un migcampista argentí, i en Timmy, un atacant nord-americà, són dos dels 23 joves, d’entre 17 i 25 anys, que han arribat a Olot, des de molt lluny, per formar part del primer Barcelona Football Tryout. Impulsat per tres jugadors gironins –Roger Vidal i Lluís Micaló, de l’Olot, i Marc Serramitja, del Poblenc–, és un aparador per aquests nois que somien a convertir-se en professionals. Aquí s’entrenaran fins dissabte i els observaran representants de jugadors i de clubs.

Des d’ahir i fins divendres, els joves jugadors que participen al tryout fan dobles sessions d’entrenament, al matí i a la tarda, i dissabte tancaran l’experiència amb un partit amistós contra el juvenil de l’Olot. Serà la prova final d’una mena de càsting que els pot obrir les portes del futbol de casa nostra.

Respon