270 balladors aterren aquest cap de setmana a les Preses

Ho fan amb motiu de la Trobada d’Esbarts de les comarques gironines que aquest any se celebra a la localitat garrotxina. La Marboleny n’és l’amfitriona i qui ha organitzat la cita que enguany es viurà durant dos dies. 

8 esbarts es trobaran aquest cap de setmana a les Preses 


Per 23è any consecutiu els esbarts gironins tornaran a trobar-se per seguir teixint complicitats i fent múscul de la dansa d’arrel tradicional. Aquest 2019 ho faran a les Preses i amb La Marboleny com a amfitriona. En total vuit esbarts i 270 balladors aterraran a la localitat garrotxina aquest cap de setmana. El president de La Marboleny, Roger Casalprim, explica quin és l’objectiu d’aquesta trobada.

 

En edicions anteriors la Trobada d’Esbarts ha estat d’un dia, però aquest any La Marboleny l’ha allargat dissabte i diumenge. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats com actuacions al carrer i concerts gratuïts de música folk.

 

La trobada d’aquest cap de setmana reunirà grups de la garrotxa com l’Esbart Olot o d’altres com el d’Empúries, el Montgrí, el de Fontcoberta o l’Agrupació Mediterrània.

Respon