En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Com ha canviat el barri de Sant Miquel d’Olot?

Gil Anglada, qui va ser fundador de la penya Gats de Sant Miquel i president de l’associació de veïns, ho explicarà dissabte en una visita guiada pels carrers del barri
| 19 de setembre de 2019
Com ha canviat el barri de Sant Miquel d’Olot?

Com ha canviat el barri de Sant Miquel d’Olot? Gil Anglada, qui va ser fundador de la penya Gats de Sant Miquel i president de l’associació de veïns, ho explicarà dissabte en una visita guiada pels carrers del barri. Mirant cap al futur, Anglada diu que el repte a Sant Miquel és enfortir les relacions entre les cultures que hi conviuen.

Poques persones coneixen tan bé el barri de Sant Miquel d’Olot com Gil Anglada.

I per això convida tots els habitants del barri a una passejada aquest dissabte en què explicarà com ha arribat a canviar.

Gil Anglada intentarà reprendre el fil contraposant el Sant Miquel antic —“el del carrer de Sant Miquel”, diu ell— amb l’actual, i descriurà la transformació que es va produir a la segona meitat del segle passat. Ara, el barri és conegut per la multitud de cultures que s’hi barregen. Anglada intenta també mirar cap al futur i diu que el repte és aconseguir la millor convivència possible.

L’itinerari a peu de Gil Anglada al barri de Sant Miquel començarà aquest dissabte a les les 11 del matí davant del Consum, pujarà pel carrer de Sant Miquel i baixarà per la carretera de Girona fins a la Rodona. Tot caminant i observant els carrers, Anglada explicarà el que hi ha ara i el que hi havia abans. Ell viu a Sant Miquel des de petit i s’ha implicat sempre en el dia a dia del barri. Ha participat activament a les festes, ha estat fundador de la penya Gats de Sant Miquel i president de l’associació de veïns.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum