8.000 joves es beneficiaran de la nova Oficina Jove de la Garrotxa

L’Ideal s’ha convertit en l’oficina jove de la comarca. Els més de 8.000 joves de la Garrotxa podran adreçar-se a aquest nou espai amb tot tipus de temes i en concret amb l’orientació laboral i acadèmica. L’equipament és el setè d’aquest tipus que es posa en funcionament a les comarques gironines.

inauguracio_oficinajovegarrotxa

 Un moment de la inauguració (David Bosch)

La col·laboració entre la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot han estat claus per obrir la nova oficina Jove de la Garrotxa. Aquest nou espai compartirà equipament amb el servei de dinamització juvenil ‘L’ideal’ i oferirà assessorament personalitzat i especialitzat. La nova oficina Jove de la Garrotxa tindrà un horari de dilluns a divendres de de 10 a 1 i tardes de 4 a 8 ,una manera que segons l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas donarà més sortida aquest equipament.

A nivell nacional, les oficines Joves van atendre el 2014 prop de 600.000 usuaris. L’equipament de la Garrotxa és el setè d’aquest tipus que es posa en funcionament a les comarques gironines, després de les del Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Selva, l’Alt Empordà i el Baix Empordà.

Respon