850 espectadors serà el límit d'assistència als partits de l'Olot a l'Estadi Municipal

Com que és inferior al nombre de socis, abans de cada partit tothom qui vulgui anar a l’Estadi s’haurà d’apuntar. Els socis tindran prioritat i només es posaran entrades a la venda si el dia abans del partit no s’han completat les 850 reserves.

L’Estadi Municipal d’Olot (Ràdio Olot)

La capacitat total de l’Estadi Municipal d’Olot ronda els 3.500 espectadors, però aquesta temporada el màxim d’assistència no superarà el 25% de l’aforament. L’Olot ha treballat en diferents escenaris i finalment ha escollit el més prudent: només deixarà entrar 850 persones a cada partit. Totes, de manera individual, hauran d’estar separades per un metre i mig de distància, i per poder entrar al camp abans s’hauran hagut d’apuntar. El conseller de comunicació de l’Olot és Jordi Reyes.


La setmana abans de cada partit, l’Olot obrirà el període de prereserva d’entrades. Els socis hauran de comunicar al club si aniran o no a l’Estadi i tindran diferents vies per fer-ho: amb el mòbil, a través de l’aplicació, del Whats App o d’una trucada, per correu electrònic o presencialment, a la botiga que Integra ha estrenat al carrer de Sant Esteve. Només es posaran entrades a la venda el dia del partit si no s’han esgotat les reserves i, en cas que la demanda de socis sigui superior a l’aforament de 850 espectadors, els primers que s’hagin apuntat tindran prioritat.


‘Amb ganes de més’

L’Olot acaba de posar en marxa la campanya de socis. Porta com a eslògan ‘Amb ganes de més’ i presenta diverses novetats. A banda de la figura del soci mentor, el club també ha llançat el carnet jove, un carnet de soci més barat (66 euros) per als joves d’entre 18 i 24 anys. L’Olot busca rejovenir la seva massa social.

Respon