Abacus i Mango suposaran uns 1.000m2 de superfície i una inversió de 0,3M€

Una inversió inicial de 300.000€ i una aportació a les arques de l’Ajuntament que anirà dels 30.000€ als 90.000€ anuals. Aquests són els números de l’obertura de dos nous locals a l’antic Hospital Sant Jaume d’Olot. La cooperativa Abacus i la tèxtil Mango ocuparan els quasi 1.000 metres quadrats de nova superfície comercial al centre d’Olot.

 Projecció virtual dels nous espais comercials

Projecció de com podria quedar l’espai 

Abans d’aquest Nadal està previst que Mango i Abacus estrenin els seus nous locals a les antigues dependències de l’Hospital Sant Jaume d’Olot. Mango farà una inversió inicial de 200.000€ per adequar els més de 450 metres quadrats que ocuparan l’espai de les antigues consultes externes. De la seva banda, la cooperativa Abacus està previst que s’hi gasti 100.000€ per adequar l’espai de la Plaça Hospital i que obligarà a tancar el passadís antic d’urgències, un espai que desapareixerà de l’espai públic. En total, seran uns 400 metres quadrats d’aquest espai de llibreria i papereria. El portaveu de CiU a Olot, Josep Berga, ha detallat a Ràdio Olot que aquestes actuacions seran les primeres que es podran veure del nou mandat i han de servir per remuntar la baixada de ventes dels comerciants després de la marxa de l’Hospital.

Aquestes són les dues empreses que s’han presentat al concurs per adjudicar aquest espai tan cèntric de les antigues instal·lacions del Sant Jaume i que es complementen amb l’Oficina de Turisme que també ha de començar les actuacions en breu. Aquests dos nous negocis estaran de lloguer en aquest espai i faran, entre els dos, aportacions inicials de 30.000€ anuals que aniran creixent fins als quasi 90.000€ que aniran al propietari, l’Ajuntament d’Olot.

Respon