Absolen Ignasi Mulleras per planificar l’homicidi de l’exlíder de Plataforma per Catalunya

Mulleras sempre havia defensat la seva innocència i ara la justícia li ha acabat donant la raó. L’exregidor de l’Ajuntament d’Olot diu que està content perquè encara que sigui tard “s’ha acabat fent justícia”.


Des del 2015 el líder de Plataforma per Catalunya a la capital de la Garrotxa, Ignasi Mulleras, ha estat investigat per una conspiració per intent d’homicidi. Concretament se l’acusava de voler matar l’exlíder del partit, Josep Anglada. Segons Mulleras, tot plegat era un muntatge del mateix Anglada just després que fos expulsat del partit. Ara, la secció cinquena de l’Audiència de Barcelona ha absolt Mulleras i dos homes més del partit que també estaven acusats. El líder de Plataforma per Catalunya a Olot, explica que se sent satisfet per haver-se demostrat que tot era un muntatge: “Estic molt content perquè la justícia acaba arribant. Tot aquest embolic era una novel·la negra inventada per un personatge”.

La querella criminal la va presentar Anglada l’any 2014. Els jutges no veuen provat que hi hagués “cap pla concret i seriós” per atemptar contra la integritat física i la vida d’Anglada i diuen que “no té cap serietat” el pla sobre el qual se sustenta l’acusació particular.

Ignasi Mulleras va ser regidor de Plataforma per Catalunya durant quatre anys a l’Ajuntament d’Olot. Després de no accedir al consistori en les eleccions del 2015, ja ha assegurat que ho tornarà a intentar als comicis municipals de l’any que ve.

 

One Response to “Absolen Ignasi Mulleras per planificar l’homicidi de l’exlíder de Plataforma per Catalunya”

  1. Manuel Puig Carreras

    Ara ja ningú podrà tornar a treure aquest tema ni altres dels que el Sr. Mulleras ha surtit absolt.
    Es va quedar a les portes amb totes aquestes mentides que li van treure durant la campanya.
    Ara segur que hi entrarà.

    Respon

Respon