En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Activitat frenètica als despatxos de l'Olot per conformar la plantilla 2015/16

Coro s'acomiada esperant que el club pugui lluitar per pujar de categoria
| 8 de juliol de 2015
Activitat frenètica als despatxos de l'Olot per conformar la plantilla 2015/16

Dijous l’Olot torna a la feina i l’activitat als despatxos segueix sent frenètica més centrada ara ja en les altes que en les baixes. La incorporació de Jose Martínez i el retorn d’Èric Reverter són els destacats en el capítol de les arribades mentre que també s’ha acomiadat un dels puntuals del projecte fins ara: David Corominas. Abans de marxar al Japó encoratja al club a seguir treballant per estar més amunt en el món del futbol.

Jose Martinez (Real Murcia CF)

El lateral gironí Jose Martínez aterra a l’Olot avalat per l’experiència. Té 32 anys i ha jugat més de 120 partits a Segona A amb el Girona. Després de voltar pel futbol a llocs com Xipre i procedent del Màlaga, Martínez ve a ser un dels puntals de la defensa. Arriba a la Garrotxa fitxant per un any ampliable a un altre. El secretari tècnic de l’Olot, David Comamala destaca que ve de fer un bon any al Múrcia i que pot jugar de lateral però també de central.

reverter1

Martínez s’incorpora a l’Olot com també ho fa Èric Reverter. Amb 23 anys, el de Sabadell fitxa també per un any renovable. El cub espera d’aquest jugador de banda esquerrà que deixi anar tot el seu potencial que Comamala està convençut que té.

 David Corominas i David Comamala (ueolot.com)

 I Coro se'n va

Amb aquesta, el club ja porta vuit incorporacions al mercat d’estiu però encara no ha cobert totes les baixes que ha donat, un total de 13. Una de les peces clau del projecte que se’n va és la de David Corominas, Coro. Amb una oferta del futbol japonès deixa la samarreta vermella. El seu nou club, l’Imabari, espera fer el salt al futbol professional i la proposta l’ha seduït. Coro marxa en menys de dues setmanes cap al Japó. De mentre, el club continua treballant per oferir a Rodri el màxim de jugadors possibles per posar-se aquest dijous a les seves ordres. L’Olot ja sap del cert el seus rivals: el grup 3 de Segona B l’integraran equips catalans, del País València i de les Illes Balears.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum