amb Ràdio Olot

Adrià Moreno canvia d’equip però no es mou de França

El ciclista olotí deixa l’Ais de Provença i fitxa pel Villefranche-Beaujolais. Ho ha avançat a Ràdio Olot
| 10 d'octubre de 2019

El ciclista olotí deixa l’Ais de Provença i fitxa pel Villefranche-Beaujolais. Ho ha avançat a Ràdio Olot després d’acabar la temporada guanyant la Volta a la Garrotxa. Aquest 2019 també ha estat campió de Catalunya elit de carretera.

Adrià Moreno va guanyar la 65a Cursa de Festes del Tura de la Volta a la Garrotxa (@adria_moreno)

Adrià Moreno no perd l’esperança de fer el salt al món professional, però mentrestant continuarà corrent al ciclisme amateur francès. Això sí, a partir de la temporada que ve ho farà amb un altre equip. Tanca una etapa de dues temporades a l’Ais de Provença i firma pel Villefranche-Beaujolais, el vigent campió de la Copa de França DN1. El ciclista olotí explica per què a Ràdio Olot.

La del 2020 serà la tercera temporada seguida d’Adrià Moreno a França i la sisena fora de casa. L’olotí va fer les maletes el 2015 per anar al ciclisme britànic, on es va estar tres anys. La seva intenció sempre ha estat convertir-se en professional i cada temporada ha aconseguit resultats que l’han apropat a l’objectiu, però sense poder arribar-hi del tot. Moreno està content d’aquest 2019 que va tancar diumenge amb la victòria a la Volta a la Garrotxa, malgrat les lesions que li han impedit tenir regularitat.

Una de les victòries més especials, a banda de la d’Olot, va ser la del Gran Premi d’Òdena. Es va disputar el maig i el primer lloc el va coronar com a campió de Catalunya elit de fons en carretera.

Adrià Moreno té 28 anys i vol continuar gaudint del ciclisme. Si no li arriba cap oferta professional, la temporada que ve l’olotí ho intentarà fer al Villefranche-Beaujolais francès.