Així viuen el Rei i la Reina la preparació del Carnaval d'Olot

Dos membres de la Colla Santjoanenca són els Rei i Reina del Carnaval d’Olot. Paquita Montoliu i Pere Vila són els màxims responsables de la disbauxa d’aquests dies. Viuen l’encàrrec de manera oposada. Mentre Montoliu mai s’havia plantejat que seria reina, Vila sempre ho havia volgut ser. La Reina ha explicat al ‘5 Minuts Més’ de Ràdio Olot que mai s’havia disfressat de princesa.

Rei i Reina del Carnaval (Joel Tallant)

La Colla Santjoanenca és de les més importants i multitudinàries de la Garrotxa i aquest any la seva carrossa tindrà més de 170 participants. Vila, que és un dels responsables que tot surti correctament, ha explicat que l’ordre i una certa disciplina és fonamental perquè tot surti bé.

Ells dos seran els protagonistes més destacats de la festa del Carnaval d’Olot d’aquest dissabte. El Rei també té els títols de Follet dels Tossols i vigilant de les seves aigües, Marquès del Plàstic i Príncep de les files. La Reina també és la Fada de les Fonts i protectora de les seves aigües, amant de la terra, l’aire, l’aigua i el foc i Princesa del Ball i la disbauxa.


Entrevista al ‘5’+’ a Rei i Reina de Carnaval


 

Respon