Aniol Mangas jugarà a l'Alcodiam d'Alcoi la temporada que ve

Aniol Mangas canviarà d’aires la temporada vinent. Després de cinc temporades al Mataró, amb qui va pujar a l’OK Lliga, l’olotí començarà una nova etapa més lluny de casa.

 

Aniol Mangas, en l’últim partit amb el Mataró (Anna Prat)

Després de cinc temporades amb el CH Mataró i d’haver assolit la màxima categoria estatal amb l’equip, el petit dels Mangas continuarà a l’OK Lliga però amb el PAS Alcoi. Una decisió que va prendre ara fa un mes. L’olotí Aniol Mangas ha explicat a Ràdio Olot que si el Mataró no hagués baixat de categoria, s’hauria quedat a l’equip mataroní.

Mangas fa un balanç positiu del seu pas a Mataró, que va començar fa cinc anys en categories de base i ha aconseguit arribar a l’OK Lliga. Tot i això, té clar que l’objectiu d’aquesta temporada de mantenir-se a la categoria no l’han assolit.

Aniol Mangas serà l’únic olotí que la propera temporada jugarà a l’OK Lliga. Aquest curs passat també hi havia Marc Julià, però el descens del Manlleu a la Primera Divisió ha fet que Mangas sigui l’únic representant olotí a la categoria reina de l’hoquei patins.

Respon