Arnau Comas es posa al servei de l'Olot

El central de Cassà arriba cedit pel Barça B i diu que el club blaugrana li va aconsellar des del primer moment jugar a l’Olot aquesta temporada. Central alt i amb bona sortida de pilota, Comas es considera polivalent per jugar a qualsevol de les tres posicions de l’eix o, fins i tot, de pivot o lateral.

Arnau Comas, a l’Estadi Municipal (David Planella)

Arnau Comas és un central cassanenc de 19 anys que la temporada passada va acabar la seva etapa de juvenil amb el Barça. Ha estat important a tots els equips de la Masia on ha jugat, però aquest estiu no ha trobat lloc al filial. L’overbooking ha provocat que hagués de sortir cedit (això sí, amb prèvia renovació fins al 2022) i aquesta setmana s’ha vestit de vermell. Arriba a l’Olot, diu, perquè el Barça li va recomanar des del primer dia.


A l’Olot, Comas s’haurà d’adaptar a una categoria nova, la Segona B, i a un sistema tàctic nou, el de tres centrals. Diu que es veu en cor de jugar a qualsevol de les tres posicions de l’eix, perquè amb el juvenil del Barça van canviar puntualment a aquesta disposició. Fins i tot, s’obre a adaptar-se al mig del camp o al lateral.


Arnau Comas diu que està al 100% físicament. La temporada passada va patir algunes lesions, però aquesta pretemporada l’ha poguda completar amb normalitat. A partir d’avui, es posa a disposició de Raúl Garrido. És un dels cinc centrals naturals que el tècnic podrà escollir. La resta són Alan Baró, Carles Mas, Jose Martínez i Lluís Aspar.

Respon