Arriba el Peralada-Olot: per Sant Jordi, rosa, llibre… i el títol de Tercera Divisió?

Primer match-ball per a l’Olot. I no en un partit qualsevol: l’equip de Calderé té l’oportunitat de guanyar la lliga diumenge al camp del seu gran rival, el Peralada. L’entrenador assegura que no firmen l’empat, però també avisa que ser campions per Sant Jordi no ha de ser cap obsessió i que han d’afrontar el partit amb “normalitat”.  Ràdio Olot el retransmetrà en directe des d’una hora abans, a les quatre.

Hèctor celebra l’1-1 de la primera volta (Isaac Planella)

Guanyar la lliga un dia tan especial, per Sant Jordi, al camp del gran rival, el Peralada, i amb la marea vermella de l’afició al costat seria idíl·lic per a la Unió Esportiva Olot. Serà possible si aconsegueix la victòria i no fa falta dir que l’equip se’n mor de ganes, però l’entrenador, Ramon Maria Calderé, demana tranquil·litat. Vol ser prudent perquè no és l’última jornada (encara en queden quatre) i per evitar que l’expectació i la il·lusió es converteixin amb frustració.

Si l’Olot empata o perd a Peralada, sap que la setmana següent rebrà el tercer classificat, el Vilafranca, a casa, i que encara haurà de jugar dos partits més, contra el Castelldefels, també a l’Estadi, i contra el Manlleu, a Osona. Calderé és conscient que ser campions aquest diumenge serà molt complicat per la qualitat del Peralada. Té ben estudiat el rival i, segons ell, juga millor que l’Olot.

Sense experiments a l’onze

El Peralada, fins ara, n’ha sumat sis menys que l’Olot. En el partit de la prima volta, els dos equips van empatar a l’Estadi Municipal, però els olotins tenen clavada una espina: a la primera meitat, els xampanyers van ser molt superiors i haurien pogut golejar. Aquell dia, Calderé va apostar per un doble pivot de creació, l’equip va trontollar i ara no repetirà cap experiment. Jugarà amb el clàssic 4-4-2 de l’Olot.

Ginard a la porteria, Blázquez al lateral dret, Jose i Escudero com a centrals, Roger i Hèctor Simon al doble pivot, Tito a la banda esquerra i Marc Mas a la punta d’atac. Són vuit jugadors que semblen clars a l’onze de diumenge. Els dubtes són qui jugarà al lateral esquerre (Micaló o Bigas), qui jugarà a la banda dreta (Èric, Dembo o Uri) i qui acompanyarà Mas en atac (Uri o Sergio).

Una hora de prèvia a Ràdio Olot

El Peralada-Olot es jugarà diumenge a les cinc de la tarda i a Ràdio Olot el viurem en directe des de les quatre; una hora de prèvia per explicar un partit que pot convertir l’Olot en campió de Tercera per cinquena vegada.

Respon