Arriben les cinquenes jornades d'artteràpia més obertes a la ciutat

Fer que tota persona descobreixi les seves capacitats artístiques és una de les finalitats de l’Artteràpia. Aquest cap de setmana arriben a Olot les cinquenes Jornades d’Artteràpia  que volen donar l’oportunitat a totes les persones de participar a un treball com aquest, que afavoreix la integració emocional a través de l’art. Aquestes Jornades d’Artteràpia es faran el aquest divendres i dissabte.

jornades_artterapia

La cinquena edició de les Jornades d’Artteràpia arriben a la ciutat aquest cap de setmana. Aquest any les jornades presenten un canvi important perquè es presenten com un projecte global de ciutat. Les jornades es faran amb la finalitat d’acostar a les persones la seva capacitat creativa i que a més pot funcionar com a teràpia.

Aquestes jornades es reparteixen entre el divendres i dissabte d’aquesta setmana.. La inauguració serà divendres al matí a la Sala El Torín i seguidament es faran uns tallers de sensibilització.

Aquestes Jornades d’Artteràpia volen contribuir a crear altres formes de diàleg i de relacions personals. La inscripció a aquestes jornades és totalment gratuïta per facilitar al màxim l’accés a totes aquelles persones que vulguin conèixer les propostes que fan des de l’associació. Una de les novetats serà la creació d’un gran riu de lava com a clausura al capdamunt del Firal. A la cloenda està previst que hi assisteixi la consellera d’ensenyament Irene Rigau.

Respon