Besalú es prepara pel rodatge de la sèrie ‘Westworld' d'HBO amb màxim secretisme

Aquest dimecres comença la gravació de les escenes a la localitat garrotxina. Els establiments del barri vell tancaran fins divendres. A més hi ha restriccions de trànsit i d’accés a alguns punts del centre històric de Besalú.

Algunes de les indicacions instal·lades als carrers de Besalú pel rodatge (ACN)


Tot es fa sota màxim secretisme. Avui comencen les gravacions de la tercera temporada de Westworld a Besalú. Algunes de les escenes de la nova entrega de la sèrie d’HBO es gravaran al poble garrotxí. El rodatge se centra a indrets com la plaça Llibertat, el carrer del Pont i la plaça Prat de Sant Pere. Tots aquests espais quedaran restringits els pròxims dies i els comerços del barri vell tancaran fins divendres. La Maria i l’Anna Maria són propietàries d’una cafeteria i una fleca del centre de Besalú

 

Aquest dimarts ja hi havia vigilants controlant els principals accessos i el poble està ple de cartells en anglès indicant les diferents zones de treball com ara maquillatge i vestuari. Veïns i comerciants coincideixen que és una oportunitat per donar més projecció a la vila i atraure més turistes. ‘Westworld’ és una sèrie de ciència-ficció que es basa en la pel·lícula que porta el mateix nom i que es va rodar el 1973.

 

Respon