“Cal anar més enllà”: l'oposició d'Olot matisa les mesures contra la crisi del coronavirus

El pla econòmic i social que s’ha impulsat aquest dijous ha estat consensuat amb tots els grups municipals. Des de fa dies tots els partits del consistori han treballat en una comissió conjunta. Tot i això, des de la CUP s’ha reclamat “anar més enllà” i aplicar mesures més atrevides i des d’ERC s’ha demanat garantir els fons social i econòmic d’una bona dotació.

Un establiment tancat pel coronavirus al centre d’Olot (Pau Masó)


Els grups de l’oposició han estat treballant conjuntament amb l’equip de govern amb el pla estratègic que s’ha fet públic avui. Dies després de l’inici de la pandèmia a casa nostra, els grups van decidir crear una comissió on consensuar i treballar plegats les mesures econòmiques i socials per combatre la crisi del coronavirus. Tot i això, la CUP ha reclamat durant el ple telemàtic d’aquest dijous “anar més enllà”. El seu portaveu és en Lluís Riera.

 

Des d’ERC s’ha reclamat que les administracions estatals estiguin al costat dels municipis i siguin flexibles amb els ajuntaments. La portaveu dels republicans a Olot, l’Anna Barnadas, també ha demanat una bona dotació econòmica per als fons social i econòmic impulsats des del consistori.

 

Per la seva banda, el PSC ha centrat la seva valoració en la unanimitat del document i en el treball entre grups que s’ha fet aquests dies. El seu portaveu és en Josep Guix.

 

Els quatre partits de l’Ajuntament d’Olot (Junts per Catalunya, ERC, PSC i la CUP) s’han citat a seguir treballant en la creació de noves mesures econòmiques i socials.

Respon