El cantant olotí Constan presenta el seu primer treball en solitari

S’anomena “L’abric dels set hiverns” i s’estrenarà en un concert especial a l’ermita de Sant Francesc aquest dissabte. Amb més de 20 anys d’experiència, l’artista defineix el seu disc com “un viatge emocional”. Després d’anys de formar part de diferents grups i acompanyar altres artistes, Constan ha decidit emprendre la seva aventura en solitari. 

Fotografia del cantant al volcà Aiguanegra (Olot Cultura)


Sant Francesc tornarà a ser l’escenari d’una estrena després de la inauguració del nou fortí. Aquesta vegada serà musical. La guitarra acústica de Constan omplirà l’ermita de Sant Francesc per presentar el seu primer disc en solitari, “L’abric dels set hiverns”. Està format per tretze cançons que segons el mateix artista formen part d’un itinerari personal que configura els set millors anys de la seva trajectòria com a cantant. Així ho explica en una entrevista al programa Àrea Reservada de Ràdio Olot:

 

Amb més de 20 anys d’experiència al món de la música, Constan ha format part de grups de pop-rock com Confidente o La Bander. També ha acompanyat altres artistes com Lídia Pujol o Cirquet Confetti. Ara engega un camí en solitari que presentarà en un espai que segons ell mateix és “idoni” per a l’ocasió:

 

L’entrevista completa amb l’artista olotí la podreu escoltar demà dissabte al programa Àrea Reservada amb Joan Soler a partir de les quatre de la tarda. Serà tres hores abans de la presentació del disc a l’ermita de Sant Francesc. Constan donarà el tret de sortida a la seva nova etapa com a músic demà a les set de la tarda dalt del volcà Montsacopa.

Respon