Canvi d'etapa al Club Poliesportiu Santjoanenc: Joan Espona, nou president

En substitució d’Enric Gussinyer, que ha acabat un mandat de sis anys. La figura de l’alcalde com a màxim responsable del club serà institucional i, sobretot, es basarà en la gestió i el manteniment de les instal·lacions, que són municipals. Les seccions que formen el club de Sant Joan les Fonts han reforçat les seves respectives juntes directives i s’organitzaran per si soles.   

Joan Espona, en una imatge d’arxiu

L’entrevista sencera a Enric Gussinyer, al ‘Tercer Temps’


Es podria dir que el Club Poliesportiu Santjoanenc és com un estat confederal. Està format per diverses seccions -el futbol, el bàsquet i la natació- que representen l’entitat, però actuen amb independència. Ara encara serà més així, perquè el nou president del CPS, que és l’alcalde, Joan Espona, serà una figura institucional que s’encarregarà sobretot de gestionar l’ús i el manteniment de les instal·lacions municipals. Ho ha explicat el fins ara president, Enric Gussinyer, en declaracions al Tercer Temps.

El mandat d’Enric Gussinyer, que va començar el 2011, s’acabava aquest any. El CP Santjoanenc va convocar eleccions per escollir una nova junta directiva, però no s’hi va presentar cap candidatura. Ha estat en aquest context que l’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha decidit agafar les regnes de l’entitat. Aquesta mateixa setmana es confirmarà el canvi d’etapa. El nou cicle serà continuista, perquè, tal com explica Enric Gussinyer, el club avança en la bona direcció, tant pel que fa a renovació d’instal·lacions com pel que fa a la salut de les seccions de bàsquet, futbol i natació.

El bàsquet és notícia

Enric Gussinyer deixa la presidència del Club Poliesportiu Santjoanenc, però es manté a la junta de la secció de bàsquet, que aquest cap de setmana també ha estat notícia per partida triple: el Garrotxa-Santjoanenc ha guanyat el primer partit a casa a Primera Catalana, ha presentat els onze equips que té aquesta temporada i ha mostrat el seu nou escut. Ara, té una imatge més moderna: conserva els colors blanc i negre i inclou el concepte de “bàsquet rural” al logotip, amb aquestes lletres i amb la imatge d’un burro a la part central. Un escut estil NBA.

Respon