Carla Escrich i el grup petit de l'Aldea, al Festival del CPA Olot

La flamant campiona d’Espanya individual i el tercer classificat europeu en xou petits actuaran dissabte al Pavelló d’Esports, juntament amb les 170 patinadores del CPA Olot. Totes seran protagonistes de les dues sessions en què es farà el Festival.

Carla Escrich es va proclamar campiona d’Espanya el cap de setmana passat a Bilbao (Luis Velasco/RFEP)


A les 5 de la tarda i a les 9 del vespre. Per partida doble, com és habitual per la gran demanda d’entrades, el Pavelló d’Esports d’Olot viurà dissabte el Festival del Club Patinatge Artístic Olot. L’ocasió perfecta per gaudir de les actuacions de totes les patinadores del club, unes 170. D’una manera o altra, totes seran protagonistes.


Per a les més petites, serà una oportunitat per començar a agafar experiència en grups de xou, i per a les més grans, serà una bona ocasió per practicar el No em tallis les ales en un pavelló ple. El primer equip està treballant la gestió de la pressió després d’una temporada complicada en aquest sentit i just abans d’afrontar els World Roller Games de Barcelona.


A banda del No em tallis les ales, al Festival del CPA Olot també s’hi podrà veure el Sense opcions de la temporada passada, els balls del grup B i del júnior, flamants campions del Trofeu Internacional de França, i actuacions individuals i de la parella Eli Prat – Artur Balagué. I, com cada any, hi haurà convidats de fora del club. En aquesta ocasió, seran campions d’Espanya: la patinadora individual Carla Escrich i el grup petit de l’Aldea.


Aquesta serà la 34a edició del Festival del CPA Olot. Abans de totes les actuacions, es lliurarà el 16è Memorial Monsita Casadellà a una persona o entitat que hagi destacat en el món del patinatge artístic.

Respon