Catorze empreses s’han presentat per construir l’Espai Cràter d’Olot

L’Ajuntament va tancar el passat desembre el termini de presentació d’ofertes i aviat es coneixerà qui són els responsables de dur a terme la construcció de l’edifici i la instal·lació del contingut museogràfic. En total, el projecte constructiu puja a 4’2 milions d’euros. 

Imatge de l’Espai Cràter d’Olot (Baena Casamor)


El mes de novembre l’Ajuntament d’Olot va treure a licitació les obres de l’Espai Cràter. Fins a principis del mes passat, les empreses van poder presentar les seves ofertes i ara el consistori està a la fase final de la valoració. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, en total s’hi han presentat 14 empreses, entre elles la que dissenya els continguts museogràfics del CosmoCaixa de Barcelona. A part de la implementació de la museografia, les obres de l’Espai Cràter també tenen dos lots més: la construcció en sí de l’edifici i la direcció d’obres. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga.

 

El pressupost total per la construcció de l’Espai Cràter puja a 4’2 milions d’euros. D’aquests, tres milions són per la construcció de l’edifici, 1 per al contingut museogràfic i 100.000 euros per a la direcció d’obres. Aquest 2020, però, el pressupost de la ciutat no preveu pagar el total de l’obra.

 

Les obres de construcció de l’Espai Cràter estan previstes que comencin aquest primer trimestre d’any i que l’equipament es pugui inaugurar abans de l’estiu del 2021.

Respon