Celebrar el 50è aniversari el 2022 al camp de les Mates, la il·lusió de l'Atlètic Olot

El coronavirus ha frenat el projecte de recuperació d’aquest camp de futbol municipal que està abandonat al barri de les Tries. L’Atlètic demana tornar a posar fil a l’agulla i recorda que té el suport dels veïns.

L’entrada del camp de les Mates (David Planella)

L’Atlètic Olot vol créixer i fa temps que demana tornar a la que havia estat casa seva, el camp de futbol de les Mates. Aquest 2020, veia el somni una mica més a prop… fins que va arribar el coronavirus i ho va paralitzar tot. Ho lamenta el directiu del club olotí Quim Roldán en declaracions a Ràdio Olot.


El camp, per dins (David Planella)

Per a l’Atlètic Olot, recuperar el camp municipal de les Mates, ara abandonat i en un estat molt deficient, és una qüestió no només de club, sinó també de barri i de ciutat. De fet, a la tardor va presentar la seva proposta al consell de barri de Sant Miquel i les Tries i des d’aleshores s’ha anat trobant amb els veïns, que li han donat suport. La idea també té consens a l’Ajuntament i l’equip de govern s’ha compromès a fer-la realitat. Quim Roldán demana passar de les paraules als fets.


I, tot i que no vol exigir terminis, el directiu de l’Atlètic Olot sí que reconeix que faria molta il·lusió al club celebrar el seu 50è aniversari el 2022 a les Mates.


Mentrestant, l’Atlètic Olot continuarà entrenant i jugant als camps del Morrot, on comparteix espai amb la Unió Esportiva Olot.

Respon