Cinc autocars sortiran de la Garrotxa per assistir a la manifestació independentista d’aquest cap de setmana a Madrid

Des de l’ANC i Òmnium asseguren que no n’han fet més perquè no han pogut. Les entitats sobiranistes fan una crida perquè la ciutadania es desplaci a la capital espanyola per demostrar que l’”autodeterminació no és delicte”. 

Els autocars de la Garrotxa sortiran d’Olot, Vall d’en Bas i les Planes (Pau Masó)


Aquest dissabte, per primera vegada en els últims anys, el sector independentista ha convocat una manifestació a Madrid. Ho ha fet amb l’objectiu de demostrar que “l’autodeterminació no és delicte” i interpel·lar directament l’estat espanyol. Hi assistiran més de 300 garrotxins. La majoria sortiran de la comarca amb autocar: tres des d’Olot, un des de la Vall d’en Bas i un altre des de les Planes d’Hostoles. Núria Batallé d’Òmnium Garrotxa i Josep Ferrés de l’ANC expliquen quin és l’objectiu de la manifestació d’aquest cap de setmana.

 

L’organització dels autocars ha anat a càrrec de l’ANC amb l’ajuda d’Òmnium. Ferrés diu que no han pogut omplir més autocars perquè no han pogut. El president de l’Assemblea a Olot creu que dissabte serà “una gran manifestació”.

 

La manifestació sobiranista a Madrid començarà a les sis de la tarda al Paseo del Prado i recorrerà dos quilòmetres fins a la Font de Cibeles. Està previst que duri unes dues hores i que hi assisteixin representants polítics catalans i espanyols.

Respon