Cinc dies de festa major a Santa Pau

Arriba la setmana més festiva de l’any. Mentre gran part de la població està de vacances, a cinc llocs de la Garrotxa celebraran la festa major: el barri de Sant Roc d’Olot, Hostalets, Puigpardines, Tortellà i Santa Pau. Avui ens centrem en la festa d’aquest últim municipi. Tindrà una vintena d’activitats i, un any més, el playback serà una de les més populars.


Consulta el programa complet de la festa, aquí


Preservar la cultura i continuar adaptant-se als nous temps. Amb aquest objectiu, Santa Pau encara la seva Festa Major. La celebració començarà aquest dimecres i s’acabarà diumenge. L’organització ha treballat per mantenir actes tradicionals com el ball pla o les sardanes i incorporar petites novetats per fer tothom partícip de la festa. La regidora de Cultura de Santa Pau és Carme Salvador.

 

Un dels actes més populars és el playback. Per vuitè any consecutiu, la plaça Major de Santa Pau veurà com els seus habitants imiten i caricaturitzen les actuacions d’alguns dels cantants i temes més exitosos. Tot això sota la mirada d’unes 600 persones. Serà dijous al vespre.

 

Divendres, es farà el ball pla i la sardana de Santa Pau; dissabte a la tarda, una jornada familiar amb sardanes, un berenar popular i jocs per la mainada, i diumenge, el Refresca’t per la festa, des de la placeta de l’Ajuntament fins a la baixada del pont.

Respon