El circuit cultural garrotxí ‘Txa-Txan!' comença amb força

Dona el tret de sortida a Olot amb la companyia El Pot Petit. L’interès del públic per l’espectacle ha fet que s’hagués d’afegir una sessió més. Amb la proposta d’aquest diumenge, la Garrotxa enceta una programació trimestral que recorrerà nou municipis. 


El pioner i innovador projecte cultural que la Garrotxa va presentar fa un mes es posa en marxa. L’anomenat ‘Txa-Txan!’ pren vida aquest cap de setmana amb la primera cita a Olot. La iniciativa es tracta d’un circuit d’actuacions infantils que se succeiran per 10 municipis de la comarca gairebé cada cap de setmana. La responsabilitat de ser els primers recau en la companyia el Pot Petit. El grup teatral gironí portarà diumenge a Olot el seu espectacle ‘Ritmes i rialles’.

El Pot Petit actuarà diumenge a Olot gràcies a Rialles, entitat que organitza la cita. Ho farà amb les entrades gairebé exhaurides: poc després de posar-les a la venda es van acabar i la demanda ha portat a programar una altre sessió que ja està gairebé plena, cosa que permet que el “Txa-Txan” comenci amb molta empenta.

La propera, cap a Argelaguer!

La pròxima actuació del Txa-Txan serà el diumenge 21 de gener a Argelaguer. En aquesta ocasió Xavi Lozano oferirà un concert per als més menuts amb instruments gens convencionals.

Respon