El CN Olot de waterpolo segella la permanència matemàtica a Segona Catalana

| 27 de febrer de 2017

L'equip de Jordi Jerez derrota el Figueres (2-12) i assoleix l'objectiu de la temporada.

L'equip absolut del CN Olot (CNO)

Els de Jordi Jerez van aconseguir aquest cap de setmana guanyar per un contundent 2 a 12 al Figueres, un derbi que els va permetre assolir la salvació matemàtica a la categoria; un dels objectius d’aquesta temporada. El partit, segons el propi entrenador, va ser relativament fàcil i el van poder sentenciar a la primera part.

Fent càlculs, els olotins ja estan salvats matemàticament. A partir d’aquí, i amb la feina feta, els esperen uns partits complicats i difícils contra els rivals de la part alta de la taula. Els propers quatre partits seran contra l’Autònoma, el líder de la categoria, l’Igualada i el Banyoles, tercer i quart classificat, i l’últim serà a domicili, a les piscines del Picornell, cinquè classificat. Jerez ha explicat als micròfons de Ràdio Olot que l’objectiu de cares a finals de temporada no ha de ser cap altre que competir tots els partits al màxim.

El proper partit doncs, serà la setmana que ve a casa contra el Waterpolo de la Universitat Autònoma de Barcelona, el líder del grup “A” de 2a Divisió Catalana.