Comença el segon cap de setmana de festa major a Oix

Aquest divendres, el sopar popular i un concert amb Manelic de Pera, encetarà el segon plat de la celebració. Durant el cap de setmana també actuaran Germà Negre i la Masovera Barbuda. Aquest any, la Comissió començarà a donar el relleu de l’organització als més joves.

Imatge d’Oix (experienciarural.cat)


En població, Oix és un dels municipis més petits de la Garrotxa. Tot i això, té una de les festes majors més llargues de la comarca. Sis dies de celebracions, rauxa i concerts que aquest divendres encaren la recta final. Aquest cap de setmana, correfocs, un dinar popular benèfic o els campionats de botifarra i truc, són algunes de les propostes de la Comissió de Festes. Una de les seves membres, Marta Mateu, assegura que organitzar la festa major és molt especial.

 

La Comissió de Festes ha comptat amb la col·laboració dels Campaments Musicals d’Oix per programar gran part dels concerts. A més, per primera vegada, un grup de joves del poble s’han establert com a entitat i han participat en les tasques d’organització. La mateixa Comissió vol que sigui el seu relleu en els pròxims anys.

 

Aquest cap de setmana, Oix tancarà sis dies de festa amb gairebé una vintena d’activitats organitzades. La plaça Major acollirà la gran majoria dels actes programats, entre ells els concerts de Manelic de Pera, Germà Negre o la Masovera Barbuda.

Respon