Continuar reduint el deute de l’Ajuntament de Castellfollit és l’objectiu comú de les dues candidatures al municipi

El candidat d’Esquerra, Miquel Reverter, es compromet a baixar el deute per sota del 75% a finals d’any; mentre que Coral Vilà, de JuntsxCatalunya, reivindica generar riquesa dins el municipi per contrarestar aquest dèficit. 

Els dos candidats de Castellfollit (Pau Masó)


El debat per l’alcaldia a Castellfollit de la Roca va tenir dos punts calents: la piscina que ha passat a ser municipal i el deute que arrossega el poble i que s’ha pogut reduir en 300.000€ aquest darrer mandat. La candidata de JuntsxCatalunya va retreure a l’actual alcalde, Miquel Reverter, com havien gestionat la municipalització de la piscina de Castellfollit. Per la seva banda, l’alcaldable d’Esquerra va defensar que la decisió s’havia pres per estalvi i per complir amb la legislació vigent.

Per eixugar el deute de l’Ajuntament Vilà proposa generar riquesa dins el municipi amb promoció de l’habitatge, el turisme i el sector empresarial; mentre Reverter pretén seguir limitant les inversions tot i voler desenvolupar la zona industrial de Castellfollit.

 

Les persones va ser l’últim gran bloc del debat. Donar suport a les entitats i recuperar subvencions són les propostes de Reverter. L’equip de Coral Vilà també aposta per crear un pla d’ajuda a la gent gran.

 

Coral Vilà és l’alcaldable més jove de la Garrotxa i aquesta és la primera vegada que es presenta com a candidata a Castellfollit. Miquel Reverter fa 4 anys que és a l’Ajuntament i si és escollit el pròxim 26 de maig, serà el seu segon mandat.

 

Torna a escoltar el debat de Castellfollit

Respon