Corominas es presenta per tercera i última vegada amb CiU a Olot

Josep Maria Corominas es presentarà a les eleccions a Olot per tercera i última vegada. CiU està preparant una llista continuista on dels actuals 10 regidors, en seguiran 8. Les inversions prioritàries seran el Firal, els camps de futbol formatiu i el Parc dels Volcans.

estanismiapep 

La roda de premsa de presentació del candidat (Jordi Altesa) 

L’actual alcalde s’ha mullat: és la tercera i última vegada que Josep Maria Corominas serà el cap de cartell de la federació a l’Ajuntament. Ho farà després de 4 anys d’oposició i 4 més al govern i perquè creu que cal la limitació de mandats. A més, la seva voluntat és jubilar-se exercint la medicina. El projecte serà continuista en quant a propostes i persones. Dels actuals 10 regidors, 8 tornaran a ser a la llista del mes de maig. L’objectiu, a grans línies, és seguir amb la feina feta fins ara.

Projectes

Entre els projectes destaca fer uns pisos tutelats a la Providència gestionats per la Caritat, reforçar l’atenció a les persones dels serveis socials i l’impuls a la promoció econòmica amb una doble vessant: fer que a la ciutat “hi passin coses” i que es garanteixin oportunitats laborals. També es vol mantenir el projecte de la Ciutat dels Detalls. Pel què fa a inversions, el Firal, els camps de futbol formatius i el Parc dels Volcans seran les principals prioritats.

Llista

El gruix del programa, CiU el presentarà a partir de Sant Jordi. Els detalls de la llista però se sabran el proper 28 de març amb un acte que, tal i com va avançar Ràdio Olot fa dues setmanes, comptarà amb la presència del president de la Generalitat Artur Mas. Corominas va aconseguir l’alcaldia d’Olot per CiU després de 12 anys de govern socialista i ara aspira a revalidar-la. En cas de no fer-ho, admet que seria un fracàs.

Respon