Cultura i natura tornen a unir-se aquest estiu a la Vall de Bianya

La segona edició del festival Ü del Bac portarà espectacles, concerts i activitats de tota mena de disciplines del món de l’art. Durant cinc divendres es podrà gaudir de música, tallers, dansa, cinema o gastronomia. Tot plegat en horari de tarda i nit al refugi del Bagatell, a la Vall del Bac.

Presentació de la segona edició de l’Ü del Bac (Pau Masó)


Rap i glossa, modernitat i tradició, astronomia i pagesia, cinema i teatre… cultura i natura. La barreja entre disciplines marca una nova edició de l’Ü del Bac, el festival d’estiu de la Vall de Bianya. Un festival, però, que no vol ser com la resta de cites “massificades” que apareixen cada juliol i agost. A la Garrotxa es vol cuidar la dimensió i la connexió. Ho explica Pau Marcos, un dels impulsors del cicle garrotxí.

 

Aquest 2019, Ü del Bac presenta propostes com dansa contemporània, un concert de Déu n’hi duo, poesia cantada, observacions astronòmiques, activitats teatrals o una trobada entre cantants de glossa i de rap. Marcos explica que volen mantenir “el petit format” i que pretenen arribar a qualsevol tipus de públic que “se senti atret per la cultura”.

 

L’Ü del Bac 2019 comptarà amb una vintena de propostes repartides entre cinc divendres d’estiu. Des del 28 de juny fins al 23 d’agost. La seu del cicle cultural de la Vall de Bianya serà el refugi del Bagatell, una casa situada a la Vall del Bac, envoltada de natura, i on la cultura florirà un estiu més.

Respon