La CUP d'Olot no decidirà fins a la tardor si es presenta a les municipals del 2019

La formació no garanteix, de moment, la seva participació. Diuen que dependrà del balanç que en faci l’Assemblea i de l’ideari polític que sorgeixi. A partir d’aquí, si el partit ho veu factible, es configurarà la possible llista. De moment, la CUP està portant a terme un cicle de debats on intenta començar a escriure les línies polítiques i captar candidats.

La CUP d’Olot podria no presentar-se a les eleccions municipals de l’any que ve. (CUP)

L’any 2015 la Candidatura d’Unitat Popular va presentar-se per primera vegada a unes eleccions municipals a Olot. Ho va fer amb una llista cremallera de 21 persones. Des d’aleshores han passat més de tres anys i ara el partit vol fer balanç de tot aquest temps per decidir si es tornen a presentar a unes noves eleccions.

Està previst que el partit iniciï el procés de reflexió després de l’estiu. Ara mateix la formació està portant a terme un cicle de debats que, en la seva mesura, serveix per anar desgranant el possible projecte polític.

Una legislatura amb molts canvis

La CUP ha estat el partit que durant aquest últim mandat ha patit més canvis de regidors. La seva portaveu, Mireia Tresserras, i el seu número 2, Lluís Rubió, van deixar l’acte per motius personals. Al seu lloc hi ha entrat Lluís Riera i Raül Massanella. La CUP d’Olot estableix que els seus representants poden ocupar un càrrec públic durant un màxim de dues legislatures.

Respon