David López i Argi s'afegeixen a Germán com a primeres baixes del nou Olot

L’extrem esquerre, molt estimat per l’afició, i el jove defensa, amb poques oportunitats, no entren en els plans de la temporada que ve. En declaracions a Ràdio Olot, David López agraeix el tracte que ha rebut a Olot i admet que no encaixava “a la filosofia de futbol de Rodri”. 

david lopez hercules

David López, davant de Chechu (Hércules), aquesta temporada (Martí Albesa/UEO)

De tots els jugadors de camp que han estat a l’Olot des del dia u d’aquesta temporada fins a l’últim, no n’hi ha cap que hagi jugat menys minuts que Argi i David López. Ni l’un ni l’altre no gaudia de la confiança de Rodri i, per això, no és cap sorpresa que ara hagin estat les primeres peces que marxen perquè el club no els ofereix la renovació. Ara bé, això no treu que la baixa de David López sigui especialment sensible per gran part de l’afició. Ell mateix admet que s’ha sentit molt estimat a l’Olot.

David López, que ha tancat el curs amb tres gols, només ha jugat 1.099 minuts repartits en 25 partits. Les dades d’aquesta temporada contrasten amb les de la temporada passada, quan va ser un dels homes importants de l’equip. Va jugar 2.227 minuts, va transformar quatre dianes i va ser el màxim assistent, amb deu passades de gol. L’arribada de Rodri al mes de novembre el va perjudicar i, fins i tot, va haver de veure alguns partits des de la graderia.

Qui també ha de fer les maletes és Albert Argelés. Argi, que va arribar a l’estiu procedent del Figueres i de la mà d’Arnau Sala, no ha tingut els minuts que s’esperava la temporada del seu debut a Segona B i tampoc no entrava en els plans del cos tècnic pel curs que ve. En canvi, l’Olot sí que volia renovar Germán Sánchez, però com ja va confirmar el vicepresident esportiu a Ràdio Olot el central andalús va refusar la proposta. Té ofertes de Segona A.

Respon