Detenen un home que havia robat 3 selles de cavall a Olot valorades en més de 3.000 euros

Els fets van tenir lloc al barri de les Fonts. El lladre va lesionar el propietari de la finca on havia entrat a robar i, després d’una persecució, va ser detingut pels Mossos. Li constava un ordre de detenció i ingrés a presó. 


Tot plegat es va produir el 19 de novembre. Es tracta d’un home de 34 anys amb domicili desconegut.  Els Mossos van rebre l’avís que en una finca agrícola al barri de les Fonts d’Olot hi havia un home que estava robant material.

Els mossos s’hi van dirigir immediatament i van comprovar que el lladre s’havia endut 3 selles de muntar a cavall i que havia lesionat el braç al propietari de la finca quan aquest l’havia intentat retenir per evitar el robatori. Tot seguit, van iniciar un dispositiu de recerca que els va portar per diferents cases, ja que el sospitós havia anat saltant diverses tanques de separació entre habitatges, fins que al final el van trobar amagat darrere un arbre en una zona boscosa.

Després de la detenció van realitzar una batuda més exhaustiva per la zona que els va permetre recuperar les tres selles de muntar a cavall, valorades en més de 3000 euros que el lladre havia amagat entre uns matolls en el moment de la seva fugida.

Quan els policies van fer les comprovacions pertinents amb l’home detingut, van comprovar que li constava una ordre de detenció i ingrés de presó. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de novembre a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar el seu ingrés a presó tal com constava a l’ordre.

Respon