El Barça B – Olot de diumenge podria ser un ultimàtum per a Raúl Garrido

El club ha fet saber a l’entrenador que té una confiança “limitada”. Garrido s’ha mostrat decebut i dolgut. No entén que es plantegi la seva destitució en l’únic moment complicat que ha tingut a la banqueta de l’Olot. Malgrat tot, diu que té forces i confia que l’equip demostrarà que està al seu costat.

Raúl Garrido, en l’últim partit contra el Cornellà (Nuri Marguí/UEO)

El mes de maig, Raúl Garrido refusava altres ofertes per renovar per la Unió Esportiva Olot i feia aquestes declaracions.

 

I ara, vuit mesos després, ha hagut de lamentar això…

 

Després del dolorós empat contra el Cornellà, la junta directiva de l’Olot es va reunir a la llotja de l’Estadi Municipal. Allà van començar uns rumors que ara s’han acabat convertint en notícia. La Unió Esportiva Olot ha comunicat a Raúl Garrido que la seva confiança és “limitada” i que es planteja la seva destitució si l’equip no millora els seus resultats. L’entrenador afrontarà el partit de diumenge al camp del Barça B com si fos un ultimàtum i els jugadors ho saben. Garrido no dubta que tornaran a demostrar que estan al costat del cos tècnic.

 

Té força

El que sí que assegura Raúl Garrido és que se sent amb forces per revertir la situació. Recorda que l’equip havia millorat en les últimes setmanes; de joc i de resultats. Abans de Nadal, va guanyar el Lleida, va empatar a Llagostera i es va classificar per la segona ronda de la Copa del Rei, on va disputar un partit històric contra l’Osasuna. Ara, a més, encadena quatre jornades de lliga sense perdre.

 

Ho intentaran demostrar diumenge al camp del Barça B, on s’enfrontaran al tercer classificat del subgrup. Barcelonins i olotins estan separats per cinc punts i una victòria ajudaria l’Olot a sortir de la zona de perill. El partit es disputarà a dos quarts de 7 de la tarda i es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des de dos quarts de 6.

Respon