El Bosc de Tosca i el Sant Jaume guanyen els primers derbis de la temporada

Els grocs derroten el Besalú (1-3) i el filial de l'Olot s'imposa al Santa Pau (2-1)
| 3 de setembre de 2018

Els grocs derroten el Besalú (1-3) i el filial de l'Olot s'imposa al Santa Pau (2-1) en la primera jornada de la Segona Catalana més garrotxina.

Imatge del Municipal de Besalú en el primer partit de la temporada (David Planella)

Besalú 1 - Bosc de Tosca 3

Els locals es van avançar gràcies a un gol de (Teixidor, 21’), però els presencs van reaccionar i en deu minuts es van posar per davant al marcador amb dues dianes d’Àlex de Cruz. Els visitants van ser superior en moltes fases del joc i es van emportar els primers tres punts de la temporada. A les acaballes del partit, Jepi va posar l'1-3 final. Tot i els bons fitxatges que ha fet el Besalú aquesta temporada i el bon joc que va mostrar en algunes fases del partit, l'equip d'Ernest Bassols no va poder aturar la superioritat del Bosc de Tosca.

El tècnic del Bosc de Tosca, Jan Miquel Salavedra, destaca la dificultat de sumar punts a camps com el del Besalú i espera que l’equip segueixi la mateixa línea per tal de tornar-se a trobar amb la victòria la setmana vinent.

El pròxim partit del Besalú serà aquest proper diumenge a les 5 de la tarda al camp del Bescanó, mentre que el Bosc de Tosca rebrà el Vilartagues dissabte a dos quarts de 7.

Imatge del Municipal de Sant Jaume en el primer partit de la temporada (David Planella)

Sant Jaume 2 - Santa Pau 1

I a pocs quilòmetres de Besalú, dissabte, es va jugar el segon derbi de la tarda. El filial de l’Olot, el Sant Jaume de Llierca, va rebre el nouvingut a la categoria, el Santa Pau. Tot i una primera ocasió dels d'Àlex Farrés, els locals es van fer ràpidament amb el domini del partit i les ocasions no van tardar en arribar; en el primer quart hora de joc, el filial de l'Olot ja es posar 2-0 en el marcador, gràcies a dues dianes de Marc Pagès. A la represa, els jugadors de Joan Sánchez van perdonar, es van relaxar i el Santa Pau va retallar distàncies amb el 2-1. Tot i l’ensurt final, Sánchez valora positivament la victòria.

A l’altra cara de la moneda, el Santa Pau va reaccionar tard amb el domini dels locals. En el tram final de partit va posar contra les cordes el Sant Jaume i si el partit hagués tingut més minuts els visitants ho haguessin pogut aprofitar. Ho diu el seu entrenador, Àlex Farrés.

El pròxim partit del Sant Jaume serà aquest diuemenge a dos quarts de 7 al camp del Base Roses, mentre que el Santa Pau rebrà el Marca de l’Ham dissabte a dos quarts de 5.