El Cagaburro, la iniciativa més original d'un club esportiu garrotxí per recollir fons

El Club Escola de Futbol Bosc de Tosca l’organitza per quart any consecutiu. Els diners recaptats li permeten no haver d’apujar les quotes del futbol base, comprar material i pagar els sopars del primer equip.

cagaburro

Els burros repartiran sort (CEFB)

“Mai una cagarada t’havia donat tant!”, diu l’eslògan del Cagaburro. I no li falta raó; no només perquè els guanyadors s’emportaran premis valorats en més de 500 euros si un burro fa les seves necessitats a la parcel·la que han comprat, sinó també perquè el club recull uns diners amb les inscripcions que són claus per al futur de l’entitat. Es venen 3.200 parcel·les a 5 euros cadascuna i la previsió és que totes tinguin amo.

A l’organització del Cagaburro, que es farà demà dissabte, hi col·laboren els jugadors del primer equip, que són els que van tenir la idea fa quatre anys de tirar endavant aquesta iniciativa pionera a la Garrotxa. El president, Xevi Cros, explica que part dels diners que es recaptin aniran destinats a la plantilla de Tercera Catalana que la temporada que ve jugarà a Segona. Cros, a més, assegura que no hi hauria d’haver problemes per mantenir econòmicament el primer equip a Segona Catalana la temporada que ve i explica que aquest any han tancat bé el pressupost.

Jornada sencera

El Cagaburro d’aquest dissabte començarà a dos quarts de sis de la tarda al camp de gespa natural del Bosc de Tosca, amb la presentació d’Albert Danés i Jepi Vila i la col·laboració de la companyia de teatre Pic-Pic, que amenitzarà l’esdeveniment. En principi, no s’hauria d’allargar més de dues hores i mitja, però tot dependrà dels cinc burros que sortiran a escena. Aquest any, a més, hi haurà activitats durant tot el dia. A partir de les 10 del matí, es faran partits de futbol 7, un torneig de 3×3 en camp inflable, un dinar popular i una festa de l’escuma.

Respon