El carnaval es tanca aquest cap de setmana a Sant Joan i a Sant Jaume

Aquest any, la Gran Rua de Sant Joan començarà a les cinc de la tarda i estarà presentada per la companyia de teatre Pic Pic. També el celebren a Sant Jaume.

santjoanenca

Membres de la Santjoanenca (Ajuntament Sant Joan les Fonts)

La dotzena edició del Carnestoltes de Sant Joan les Fonts se celebrarà aquest cap de setmana i tanca els carnavals de la comarca. Com ja és habitual, a 2/4 de 11 començarà el carnestoltes infantil a la Plaça Major. Segons ha explicat la Regidora de Cultura, Helena Dorca, aquesta és una manera de gaudir del carnaval ja des de bon matí.

Una de les altres activitats que es faran serà una arrossada popular que organitza la colla dels Estucats. A les 5 de la tarda es donarà el tret de sortida a l’acte central del carnaval, la Gran Rua del carnestoltes, que farà el mateix recorregut de sempre. Aquest any s’hi podran veure aproximadament una quinzena de colles.

Aquest dissabte també se celebrarà el Carnestoltes de Sant Jaume de Llierca. La cercavila pel carrer Major i l’actuació de ‘País de Xauxa’ són dos exemples de les activitats que es realitzaran amb motiu del carnaval.

Respon