El CC Olot Infantil crea un equip cadet per retenir el talent que surt de la seva escola

S’anomena Team Torrent i competeix des d’aquesta temporada. El seu impulsor, Carles Torrent, destaca el creixement del ciclisme formatiu i insisteix que fa falta un equipament a Olot on els joves ciclistes puguin entrenar amb seguretat. Agraeix la predisposició de l’Ajuntament, que s’ha compromès a intentar fer-ho possible.

El Team Torrent, en la seva presentació al Casal Marià (CC Olot Infantil)

El Club Ciclista Olot Infantil continua creixent de la mà de Carles Torrent. L’exciclista professional, olímpic a Atenes 2004, presideix l’entitat i ha potenciat el seu ciclisme de formació fins al punt que acaba de crear un equip cadet. Ell mateix explica per què en declaracions a Ràdio Olot.


El nou equip cadet es diu Team Torrent i serà la continuació de l’escola de ciclisme, que s’acaba a la categoria infantil. En el seu primer any de competició, ja té dotze ciclistes i a aquests cal sumar-hi els 55 que hi ha a l’escola, una de les més importants de Catalunya. En total, són una setantena de nois i noies que pedalen amb el Club Ciclista Olot Infantil. Segons Carles Torrent, el creixement es justifica gràcies al bikepark que es va inaugurar a les Preses fa dos anys i mig.


La reivindicació d’un parc tancat

Aquest és el proper objectiu del Club Ciclista Olot Infantil: tenir un equipament tancat per practicar ciclisme de carretera a Olot. Com diu Carles Torrent, l’Ajuntament s’ha compromès a intentar fer-lo possible. El projecte, però, encara és molt embrionari i cap de les dues parts posa terminis damunt de la taula. Això sí, sense aquesta instal·lació, apunta Torrent, l’Olot Infantil ha tocat sostre i té complicat créixer més.


Carles Torrent també remarca que no només el CC Olot Infantil gaudiria d’aquest equipament tancat per al ciclisme de carretera. Recorda que també és una necessitat per a aquells amants del ciclisme que durant els mesos d’hivern no el poden practicar com voldrien perquè surten de treballar i ja és fosc. A tota la demarcació de Girona no hi ha cap instal·lació esportiva d’aquestes característiques.

Respon