El Centre Excursionista Olot ha fet 50 anys “en un dels millors moments” de la seva història

Ho destaca el seu president, Ramon Regí. L’entitat ha tancat un 2020 d’aniversari amb la publicació del llibre ‘50 anys del Centre Excursionista Olot. 86 anys d’entitat excursionista’. 

La portada del llibre del CEO


S’acaba un 2020 molt especial per al Centre Excursionista Olot. La pandèmia li ha alterat els plans, però no ha impedit que l’entitat celebrés els seus 50 anys. El president, Ramon Regí, diu a Ràdio Olot que el CEO, amb 2.000 socis, té una salut de ferro, fins i tot ara que el coronavirus l’ha afectat tant.

 

Aquest segurament ha estat l’any més complicat i més estrany dels 50 que ha fet el CE Olot. Tots han quedat escrits i retratats en un llibre presentat el cap de setmana passat. Porta per nom ’50 anys del Centre Excursionista Olot. 86 anys d’entitat excursionista’, perquè la història de l’excursionisme olotí comença l’octubre del 1934 com una delegació de la Unió Excursionista de Catalunya. L’autor del llibre ha estat el periodista d’El Punt Avui Jordi Casas.

 

El llibre del CEO té 370 pàgines, més d’un miler de fotografies i una setantena de testimonis que posen veu al text. Es pot comprar al local del CEO i a la llibreria Drac per 25 euros. És un homenatge a tota aquella gent que ha fet possible la llarga trajectòria del segon club esportiu de la comarca amb més socis. Només el CN Olot en té més que el CE Olot.

 

Respon