El CN Olot inaugura la nova piscina exterior

És més gran, desbordant i amb graons amples per facilitar l’accés. Aquesta és la primera part de la reforma de les instal·lacions que es posa en marxa. L’obertura de la sala d’aigües està prevista per a d’aquí a un mes, i la del gimnàs i la piscina d’ensenyament, al novembre. Les obres avancen en els terminis establerts.


Ja s’ha acabat la primera part de la remodelació de les instal·lacions del Club Natació Olot. Avui, a les 6 de la tarda, s’obrirà la nova piscina exterior d’estiu. Es farà un petit acte d’inauguració i, després, tothom ja s’hi podrà banyar. La presidenta del club, Gemma Soy, explica com ha quedat la piscina descoberta, més gran, de 475 metres quadrats, i més moderna que l’anterior.


La inauguració de la piscina exterior és la primera de les tres que es preveuen aquest any a les instal·lacions del CN Olot. La propera serà aviat, a principis de juliol. Li tocarà el torn a la sala d’aigües, que, com explica Gemma Soy, s’obrirà amb dues piscines.


La nova sala d’aigües es completarà a la tardor amb el tercer vas, la piscina d’ensenyament, que també es remodelarà. A sobre, hi haurà un gimnàs més gran que el que hi havia fins fa poc. Aquests dos equipaments seran els últims a inaugurar-se, cap al novembre.


D’aquesta manera, es posarà punt i final a les obres de reforma i ampliació de la part més antiga de les instal·lacions del Club Natació Olot, de 2.800 metres quadrats. Van començar al setembre.

One Response to “El CN Olot inaugura la nova piscina exterior”

  1. Lluïsa

    Quedarà molt reduïda la gespa per tanta gent no?

    Respon

Respon