El CN Olot reflota la secció de waterpolo

Ha creat un segon equip absolut, ha mantingut el juvenil i fa una crida per formar un aleví-infantil la temporada que ve. El primer equip ha tornat a començar bé a Segona Catalana i és un dels candidats a l’ascens a Primera. 

El primer equip absolut entrenat per Jan Ibern, aquesta temporada (CN Olot)

L’absolut de waterpolo del Club Natació Olot va arribar a jugar gairebé una dècada a Primera Divisió Estatal. Ara, es troba a Segona Catalana, la penúltima categoria, però ja l’any passat va estar a punt de sortir-ne i aquesta temporada ha començat bé per tornar a intentar l’ascens. Dissabte passat, es va carregar el líder, el Montjuïc B, i es va situar al grup capdavanter. El seu entrenador, Jan Ibern, remarca que han d’anar partit a partit i no marcar-se objectius, però admet que més aviat que tard el CN Olot voldria ser a Primera Catalana.


Jan Ibern ha repassat les novetats de la temporada a la part final del ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


L’estrena d’un filial

La secció de waterpolo del CN Olot està en procés de creixement des del 2016, quan Jordi Jerez en va agafar les regnes, i aquest any ha augmentat el nombre de jugadors. Ha pogut estrenar un equip absolut B.


Objectiu: més jugadors a la base

El filial s’afegeix a l’equip A i al juvenil. I de cara a la temporada que ve, el club té la intenció de posar els fonaments de la base amb la creació d’un equip aleví-infantil. Ja tenen alguns jugadors, però Jan Ibern fa una crida perquè els en falten més.


La de waterpolo és una de les sis seccions esportives que té el CN Olot. Les altres són les de natació, tennis, atletisme, triatló i futbol veterà.

Respon