El comerç d’Olot veu amb “esperança” la “nova normalitat”

Ho asseguren des de l’Associació de Comerciants de la ciutat. Els botiguers són els primers que han de vetllar pel compliment de les mesures d’higiene i seguretat, però demanen que els compradors també hi col·laborin. La situació també fa que el comerç olotí encari unes rebaixes d’estiu “descafeïnades”.

El comerç olotí s’ha adaptat a la nova situació

El coronavirus no tirarà enrere les rebaixes, però no seran com les coneixíem. Els comerciants volen evitar possibles contagis i aglomeracions als establiments, per aquest motiu, no es farà la difusió que hi havia altres vegades. Tot i això, el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, creu que “és un bon any per trobar bons productes a bon preu”.

 

A poc a poc, els comerços s’han anat adaptant a les mesures de seguretat i higiene. Des de l’ACO asseguren que les planxes de vapor o els mitjons de plàstics s’han convertit en uns aliats a l’hora de prevenir contagis, però que l’ús de mascaretes i el distanciament social és obligatori. Rovira reconeix que molts compradors “són comprensibles” amb aquestes mesures.

 

“No he vist cap comerç tancat”

Després de les primeres setmanes de desconfinament, segons l’ACO, totes les botigues d’Olot han tornat a l’activitat. Tot i això, encara hi ha limitacions d’horaris pels ERTO. Rovira assegura que, de moment, cap comerç s’ha vist obligat a tancar pel coronavirus.

 

Després de tres mesos tancats físicament, les botigues d’Olot han tornat a l’activitat fent una crida al comerç de proximitat. Les rebaixes ja fa una setmana que han començat i s’allargaran els pròxims mesos d’estiu.

Respon